به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، آیدین رحمانی، شهردارارومیه، روز گذشته، ۲۵ تیر ماه در آیین کلنگزنی پروژه بام شهر ارومیه که با حضور استاندار آذربایجانغربی ترتیب یافت، گفت: بدون تردید اجرای پروژه بام شهر ارومیه یکی از گامهای کلیدی و راهبردی شهرداری در مسیر توسعه زیرساختهای ترافیکی، ارتقای خدمات گردشگری، تقویت سیستم حمل و نقل و بهبود دسترسی به فضای سبز شهری محسوب میشود.
وی با بیان اینکه پروژه فوق به طول دوهزار و ۸۵۰ متر با ابعاد قراردادی به ارزش یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال با شرکت ارومیه شنریز وارد مرحله اجرایی شده است، ادامه داد: این پروژه یکی از طرحهای مهم در مدیریت شهری محسوب شده و نقشی مهم در حوزه حمل و نقل و گردشگری ایفا خواهد کرد.
شهردار ارومیه با بیان اینکه پروژه بام شهر در بستر پارک جنگلی ارومیه اجرا میشود، تصریح کرد: این پروژه مسیری را فراهم میکند که هم بهعنوان راه دسترسی و هم مسیر پدافندی برای این منطقه قابل استفاده است.
رحمانی با بیان اینکه پروژه فوق از منظر ترافیکی از اهمیت فوقالعاده زیادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: بنابراین است که پروژه فوق به جاده ساوالان وصل شود و در آینده نزدیک این اتصال به شکل تقاطع غیرهمسطح به مرحله اجرا گذاشته شود؛ از سوی دیگر مطالعات گستردهای نیز برای ادامه مسیر و اتصال آن از طریق جاده ساوالان به جاده سنتو نیز آغاز شده است.
شهردار ارومیه نقش این پروژه را در کاهش ترافیک و تسهیل تردد جریان شهری بسیار کلیدی و موثر توصیف کرد و گفت: با توجه به موقعیتی که این مسیر دارد، بام شهر ارومیه میتواند یک مسیر موازی و جایگزین برای برخی از شریانهای پرتردد شهری از جمله مسیر والفجر به پل آذربایجان، جاده سنتو و کمربندی خاتمالانبیاء عمل کند.
رحمانی اضافه کرد: مناطق فوق همواره با گرههای ترافیکی مواجه بوده و ایجاد یک مسیر جدید خوب و مناسب میتواند تا اندازه زیادی به توزیع بهتر ترافیک، کاهش زمان سفر و افزایش ایمنی تردد کمک کند، بنابراین لازم است برای اجرای پروژه فوق همه کمک کنند.
شهردار ارومیه با اظهار اینکه بدونتردید اجرای پروژه بام شهر ارومیه را تنها یک مسیر ارتباطی قلمداد نمیکنیم، چراکه پایهای قوی برای توسعه گردشگری و خدمات شهری نیز به شمار میرود، ادامه داد: پارک جنگلی ارومیه از موقعیت خاص جغرافیایی و ظرفیتهای طبیعی بالا برخوردار بوده و یکی از ظرفیتهای مغفول مانده شهر در حوزه گردشگری است، که اجرای این پروژه میتواند دسترسی به این منطقه را افزایش دهد.
وی بیان کرد: اجرای این پروژه دسترسی به منطقه را تسهیل کرده و زمینه را برای معرفی آن به عنوان طرح باغشهر و مقصد گردشگری رسمی فراهم میکند، بنابراین با در نظر گرفتن این پیشزمینه طرح مطالعاتی با رویکرد روانسازی ترافیک و گردشگری نیز پیگیری شده و تلاش میکنیم شرایط برای ارائه خدمات تخصصی گردشگری، ایجاد مراکز پذیرایی، تفریحی آموزشی در دل طبیعت فراهم شود که بدونتردید پروژه بام شهر زیرساخت کلیدی این تحول محسوب میشود.