کد خبر: 4307864
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶

نشست معرفی و بررسی کتاب «صحبت عشق» در آذربایجان‌غربی برگزار شد

به‌مناسبت هفته دفاع مقدس، نشست معرفی و بررسی کتاب «صحبت عشق» اثر زهرا کریم‌زادگان در آذربایجان‌غربی برگزار شد.

نشست معرفی و بررسی کتاب «صحبت عشق» در آذربایجان‌غربی برگزار شدبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، به‌مناسبت هفته دفاع مقدس نشست معرفی و بررسی کتاب «صحبت عشق» اثر زهرا کریم‌زادگان با حضور جلیل وحیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، نیر الهامی، مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری، خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی، مصطفی قلی‌زاده علیار، دبیر محفل ادبی هاتف و دبیر نشست، محمدعلی ضیایی، دکترای ادبیات و کارشناس نشست، نویسنده اثر و سایر مسئولان و علاقه‌مندان در سالن جلسات کتابخانه مرکزی آذربایجان‌غربی برگزار شد.  

جلیل وحیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا گفت: دفاع مقدس گنجینه‌ای ارزشمند است و آثار اهل قلم، ابزاری برای استخراج گنج عظیم دفاع مقدس محسوب می‌شود. 

وی با اشاره به وجوه اشتراک و افتراق جنگ تحمیلی ۸ ساله و جنگ ۱۲ روزه اخیر افزود: در رأس هر دو جنگ، انسانی متجاوز، دیوانه و جاه‌طلب قرار داشت و وجه دوم شباهت آنها، حمایت برخی کشورها از آنها بود و داشتن هدف مشترک که سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران است، سومین وجه اشتراک آنها محسوب می‌شود.

وحیدی تصریح کرد: علی‌رغم حمایت نظامی دیگر کشورها، با رشادت‌ها و ایثارگری‌های مردم ایران زمین، دشمن به هدف خود نرسید.

علم‌آموزی و ارائه خدمات مطالعاتی در کتابخانه‌ها

خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی ضمن خیرمقدم به حاضرین و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس، فرصتی برای پاسداشت یاد و نام و ایثارگری شهدایی است که زندگی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و شهادت پاداش مجاهدت آنها شد، تا امروز، ایران سربلند و بر فراز قله‌ها باشد و فرصتی است تا نسل امروز را با ارزش‌های مقاومت و شجاعت و همبستگی آشنا کرد. 

وی ادامه داد: همانگونه که مقاع معظم رهبری فرموده است: «شهادت پاداش مجاهدت است، چه در دفاع ۸ ساله، چه در نبرد قهرمانانه‌ ۱۲ روزه، و چه در لبنان و غزّه و فلسطین. ملت‌ها با این مجاهدت‌ها رشد می‌کنند و با این شهادت‌ها جلوه و جلا می‌یابند، مهم آن است که به وعده‌ الهی درباره‌ پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم و به وظیفه‌ خود در نصرت دین خدا پایبند باشیم.»

معصومی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در کتابخانه‌های عمومی استان در کنار ترویج کتاب‌خوانی، علم‌آموزی و ارائه خدمات مطالعاتی، برنامه‌های فرهنگی، هنری و آموزشی شامل جلسات مطالعاتی، نقد و معرفی کتاب، مسابقات فرهنگی، خاطره‌گویی و ... در راستای یادآوری رشادت‌های گذشته، آشنایی با تاریخ پرافتخار ایران و کتب دفاع مقدس، تبیین اهمیت صلح، مسئولیت اجتماعی، پرورش نسل آگاه و... اجرا کنیم که نشست امروز با همکاری دستگاه‌های اجرایی و به همین منظور برگزار می‌شود. 

ضرورت ثبت درست تاریخ و انتقال آن

محمدعلی ضیایی، دکترای ادبیات و کارشناس نشست نیز توضیحاتی پیرامون اثر ارائه داد و گفت: از شهادت سخن گفتن، کمتر از شهادت نیست و ثبت درست تاریخ و انتقال آن به نسل آینده، امری ضروری و بدیهی است.

کتاب صحبت از عشق به قلم زهرا کریم‌زادگان یک اثر غیرپژوهشی است که در ۹۵ صفحه و پنج بخش توسط انتشارات سرزمین حماسه منتشر شده است، اثری است که بدون ادعا و با نثری زیبا و روایت‌گونه به عشق به حقیقت پرداخته است و همچون دست‌نامه‌ای در حوزه مفهوم شهادت از صدر اسلام تاکنون، شهادت در قرآن، اشعار مرتبط با شهادت، وصیت‌نامه شهدا و .. به شمار می‌رود. 

انتهای پیام
captcha