کد خبر: 4315998
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) تاکید کرد

نمایشگاه «اسوه» فرصتی برای معرفی توانمندی‌های بسیجیان آذربایجان‌غربی

سردار امان‌الله گشتاسبی گفت: نمایشگاه «اسوه» با هدف نمایش بخشی از خدمات، فعالیت‌ها و دستاوردهای بسیجیان آذربایجان‌غربی افتتاح شده و این رویداد فرهنگی و اجتماعی، فرصتی است برای بازتاب تلاش‌های جهادی پایگاه‌های بسیج در عرصه‌های مختلف و معرفی ظرفیت‌های عظیم این نهاد مردمی در خدمت به انقلاب اسلامی و جامعه است.

سردار امان‌الله گشتاسبی، فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، سردار امان‌الله گشتاسبی، فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، امروز ۱۹ آبان ماه در مراسم افتتاح نمایشگاه« اسوه» بسیج اظهار کرد: پایگاه‌های بسیج در تمامی عرصه‌ها حضوری فعال دارند و نماد تلاش، مجاهدت و ایثار سپاه‌های استانی محسوب و برگزاری این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای فعالیت‌ها، خدمات و دستاوردهای بسیجیان به نمایش گذاشته شود.

وی با اشاره به گستردگی شبکه بسیج در آذربایجان‌غربی افزود: هم‌اکنون سه هزار پایگاه مقاومت بسیج در آذربایجان‌غربی فعال است و این ظرفیت عظیم می‌تواند بستر مناسبی برای ترویج تفکر بسیجی و فرهنگ بسیجی در سطح جامعه باشد که می‌توانند نقشی اساسی در تربیت نسل جدید و قرار دادن آنها زیر پرچم انقلاب اسلامی ایفا کنند.

سردار گشتاسبی بیان کرد: بسیج امروز تنها یک نهاد نظامی نیست، بلکه یک فرهنگ زنده و پویا است که در همه حوزه‌ها از فرهنگی و اجتماعی تا اقتصادی و علمی حضور مؤثر دارد و تداوم این فعالیت‌ها نیازمند همدلی، برنامه‌ریزی و مشارکت مردمی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقتدار دفاعی کشور ادامه داد: غرش موشک‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، هیمنه استکبار جهانی را در هم شکست و نشان داد که ملت ایران در برابر تهدیدها سر تسلیم فرود نخواهد آورد و همین اقتدار نظامی موجب شده دشمن به جنگ نرم روی آورد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی امروز با ابزار رسانه و فضای مجازی تلاش دارند ارزش‌ها و باورهای جامعه را هدف قرار دهند که برای مقابله با این توطئه‌ها باید هوشیار بود و با افزایش بصیرت، نقشه‌های آنها را خنثی کرد.

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیج در مسیر پیشرفت و آبادانی

سردار محمدحسین رجبی، فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، نیز در مراسم برگزاری نمایشگاه اسوه با اشاره به شعار راهبردی سپاه اظهار کرد: در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شعاری را به‌عنوان محور فعالیت‌ها برگزیده‌ایم که مبنای بسیاری از اقدامات و برنامه‌ها قرار گرفته و این شعار «امنیت پایدار و معیشت پایدار» است و بر همین اساس، میدان‌های گسترده‌ای از خدمت‌رسانی، سازندگی و فعالیت‌های اجتماعی در سطح استان و کشور از طریق نیروهای بسیج و سپاه شکل گرفته است.

وی افزود: امنیت در آذربایجان‌غربی امروز به‌صورت کامل برقرار است و این نعمت بزرگ را مدیون تلاش‌های نیروهای مخلص و همکاری مردم ولایتمدار استان هستیم و از خداوند متعال به‌دلیل این آرامش و امنیت پایدار شکرگزاری کرد و در کنار امنیت، تأمین معیشت پایدار برای مردم از مهم‌ترین اولویت‌های سپاه به شمار می‌رود و در این زمینه، گام‌های بلندی برای بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق مختلف استان محسوب می‌شود. 

سردار رجبی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان آذربایجان‌غربی بیان کرد: این استان از توانمندی‌های ارزشمندی در حوزه‌های گوناگون برخوردار است و در جای‌جای آن نیروهای کارآمد، اندیشه‌های خلاق و ظرفیت‌های طبیعی و انسانی چشمگیری وجود دارد.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها موجب شده در سال‌های اخیر فعالیت‌های چشمگیری در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی به ثمر بنشیند و حرکت‌های مؤثری در راستای پیشرفت و آبادانی استان انجام گیرد و امیدواریم که نمایشگاه اسوه بتواند بخشی از این توانمندی‌ها را به تصویر بکشد و زمینه‌ای برای آشنایی مردم با دستاوردهای ارزشمند بسیج و سپاه در سطح استان فراهم آورد.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در شرایط کنونی تلاش دارند تا با برجسته‌سازی نارسایی‌ها، کارآمدی نظام را زیر سؤال ببرند، اما برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی فرصت مناسبی است تا خدمات و اقدامات واقعی نظام اسلامی برای مردم تبیین و معرفی شود.

نمایشگاه «اسوه» بستری برای تبادل تجربه و خلاقیت بسیجیان

سرهنگ رحیم عباس‌زاده، معاون بسیج مساجد و محلات سپاه شهدای آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم اظهار کرد: نمایشگاه اسوه با هدف نمایش دستاوردها و فعالیت‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج در سطح استان آذربایجان‌غربی برگزار شد که این رویداد فرهنگی و اجتماعی با مشارکت گسترده بسیجیان از اقشار مختلف همراه بود و در تمامی شهرستان‌های استان به‌صورت هم‌زمان اجرا می‌شود و نمایشگاه امسال نسبت به دوره‌های گذشته با گستردگی و استقبال بیشتری همراه بوده است.

وی با اشاره به مشارکت گسترده نیروهای مردمی افزود: در مجموع، بیش از سه هزار پایگاه مقاومت بسیج در سطح استان در برگزاری این نمایشگاه‌ها نقش‌آفرینی کرده‌اند و این حضور گسترده، پویایی و همبستگی مجموعه‌های مردمی و بسیجی در نقاط مختلف آذربایجان‌غربی را نشان می‌دهد. 

معاون بسیج مساجد و محلات سپاه شهدای آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در مرحله شهرستانی این رویداد، ۲۹۰ پایگاه مقاومت شرکت داشتند و عملکرد آن‌ها بر اساس شاخص‌های مختلف از جمله خلاقیت، کیفیت برنامه‌ها، و میزان مشارکت مردمی مورد ارزیابی قرار گرفت.

 وی ادامه داد: پس از انجام داوری‌ها و بررسی‌های تخصصی، ۶۵ پایگاه برتر از میان شرکت‌کنندگان انتخاب و به مرحله استانی نمایشگاه اسوه راه یافتند و رقابت در این مرحله بسیار نزدیک و سطح کیفی آثار ارائه‌شده بالا بوده است.

سرهنگ عباس‌زاده بیان کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات بین پایگاه‌ها، نمایش خلاقیت‌های بسیجیان و ارتقای سطح برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی محسوب می‌شود.

وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری مرحله کشوری این رقابت‌ها خبر داد و گفت: برگزیدگان مرحله استانی به رقابت‌های کشوری راه خواهند یافت تا توانمندی‌های خود را در سطح ملی به نمایش بگذارند و سال گذشته نیز پنج پایگاه از آذربایجان‌غربی موفق شدند به مرحله نهایی کشوری راه پیدا کنند و در میان پایگاه‌های برتر کشور قرار گیرند. 

سرهنگ عباس‌زاده عنوان کرد: این موفقیت‌ها حاصل تلاش و همدلی بسیجیان در سراسر استان است که الگوی مناسبی برای سایر استان‌ها به شمار می‌آید.

انتهای پیام
دبیر:
سمیرا محمدی انویق
خبرنگار:
الناز نقی زاده ساعتلو
captcha