کد خبر: 4322357
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹
معاون هماهنگ کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی:

زن مرجع رسیدگی به مشکلات همسر و فرزندان است

مرتضی کاظمی گفت: زن پشتیبان همه اعضای خانواده بوده و مرجع رسیدگی به مشکلات همسر و فرزندان است.

بزرگداشت روز زنبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، مرتضی کاظمی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، امروز، ۲۰ آذر در آیین بزرگداشت روز زن و مقام مادر که با حضور یاسر باقری رئیس سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری سپاه شهدای آذربایجان غربی برگزار شد، گفت: زن به معنای واقعی کلمه در خانواده از نقش کلیدی برخوردار است و پشتیبان اعضای خانواده بوده و مرجع رسیدگی به مشکلات همسر و فرزندان است.

وی با بیان اینکه در احادیث و روایات آمده است «زن گل بوده و قهرمان نیست» اضافه کرد: در خلقت زن بدون‌تردید یک نوع لطافت وجود دارد که او را نیازمند مراقبت و رسیدگی می‌کند و دلیل اینکه امروزه با یک سری مشکلات در جامعه رو به رو شده‌ایم این است که ازتوصیه‌های دینی فاصله گرفته‌ایم، حال آنکه غرب بیش از ما این موارد و نکته‌ها را مورد توجه قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز می‌بینیم با عظمت و شکوه از حضرت زهرا(س) یاد می‌شود دلیل این است که در معرض تربیت درست و دینی توسط رسول اکرم (ص) قرار گرفته‌اند وگرنه صرف وابستگی نسبی به حضرت رسول (ص) گرچه ارزشمند است ولی تنها دلیل مجد و عظمت این بانوی بزرگ نیست.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی ادامه داد: خدمت به خلق خدا و ایمان به خدا ویژگی‌هایی است که موردپسند حضرت رسول(ص) می‌باشد، که چنین انسان‌هایی در دوران معاصر کم نیستند، نمونه بارز آنها سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است که بیشتر از خانواده در خدمت مردم و جهان اسلام بود و مسلمانان را از زیر چکمه‌های گروه تروریستی داعش نجات داد؛ این مرد بزرگ در دامان یک زن مومن پرورش یافته بود.

این مسئول با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) در مکتب اسلام تربیت یافت و به آن درجه انسانیت رسید، خاطرنشان کرد: دین مبین اسلام زن را از فعالیت اجتماعی منع نکرده است و شاهد هستیم بانوان زیادی با تاسی از حضرت فاطمه زهرا(س) ضمن اینکه از دستورات دینی تبعیت می‌کنند در جامعه حضور فعال دارند و برای همسر و فرزند خود به معنای تام کلمه دلسوز هستند.

زنان مسلمان در مشارکت اجتماعی منشاء خیر و برکت هستند

یاسر باقری مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری سپاه شهدای آذربایجان غربی فرا رسیدن میلاد با سعادت دردانه خلقت و یاس بی‌بدیل حضرت زهرا (س) را تبریک گفت و بیان کرد: امیداور هستیم زنان مسلمان در زندگی و فعالیت‌های اجتماعی خود حضرت زهرا (س) را برای خود الگو قرار دهند.

وی ادامه داد: امید که زنان مسلمان در زندگی خانوادگی و شئون اجتماعی زندگی خود با تاسی از این بانوی گران‌مهر، بتوانند همسر مهربان و همراه بوده و در عرصه اجتماعی نیز منشاء خیر و برکت بوده و در امور عبادی نیز انسانی تقواپیشه باشند.

این مسئول با بیان اینکه در سراسر استان ۷ هزار نفر بسیجی عضو این سازمان هستند، اظهار کرد: در هشت شهرستان کانون بسیج خواهران وجود دارد که در طول سال برنامه‌های مختلفی را به مناسبت‌های مختلف اجرا می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این سازمان با قشر نخبه رو به رو هستیم، اظهار کرد: جامعه هدف ما هم در تحصیلات دانشگاهی و مباحث علمی و پژوهشی پیشرو هستند و هم در عرصه میدانی، کار و تلاش حضور منسجم دارند.

میلاد حضرت زهرا (س) فرصتی برای ترویج سبک زندگی فاطمی است

رقیه موسویان مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی ضمن اینکه فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) را تبریک گفت، خاطرنشان کرد: این ایام فرصت مغتنمی است تا برای ترویج سبک زندگی فاطمی گام‌های بلندی برداشته شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: به برکت پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی بانوان توانسته‌اند در همه عرصه‌ها بدرخشند و موفقیت‌های مختلفی را در حوزه‌های علمی، سیاسی، فرهنگی، ورزشی و ... به دست بیاورند که امید است این رشد و بالندگی روز به روز بیشتر شود.

انتهای پیام
captcha