کد خبر: 3496833
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵
حجت‌الاسلام برادری:

مساجد نقش کلیدی در فرهنگ‌سازی میان امت اسلام دارد

گروه اندیشه: رئیس اوقاف و امور خیریه ارومیه گفت: در شرایط جامعه امروز که مدرنیته بر ساحات مختلف از جمله بر معنویت اثر گذاشته است و مساجد به عنوان کانون اجتماع مسلمانان، نقش عمده ای در فرهنگ‌سازی میان امت اسلام دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام عیسی برادری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ارومیه، در کمسیون طرح و رفع مشکلات مساجد ارومیه که روز گذشته 21 اردیبهشت‌ماه، با حضور مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد، مسئول کانون‌های فرهنگی مساجد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج برگزار شد، گفت: مساجد در فرهنگ‌سازی اجتماعی تاثیر مثبت داشته و امروزه بیش از گذشته باید از پتانسیل مسجد در راستای گسترش سبک‌زندگی اسلامی استفاده کنیم. 
وی گفت: مساجد اگر بتوانند نقش کلیدی خود را ایفا کنند بسیاری از مشکلات امروز جامعه از جمله مسایل فرهنگی رفع می‌شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه با اشاره به‌اینکه مسجد محل اجتماع است، گفت: مساجد در شاکله دین مبین اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است به گونه ای که در روایات فراوانی بر حضور مکرر در مسجد و اقامه نماز جماعت در این مکان مقدس تاکید شده است.
حجت‌الاسلام برادری اظهار کرد: حضور در مسجد و تربیت مسجدی می‌تواند نقطه عطفی برای گسترش کارکرد مساجد و همچنین مصون ماندن از شرایط مذکور باشد.
وی افزود : مساجد به عنوان پایگاه و بنیاد محوری برای مسلمانان به شمار می‌آید به گونه‌ای که همواره بر حضور در مساجد و اقامه نماز به جماعت و همچنین ترمیم و بازسازی مساجد در بیان و روایات متعدد تاکید شده است.
captcha