کد خبر: 3556202
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲

راه‌اندازی سطح سه تحصیلات حوزوی در حوزه علمیه نمازی خوی

گروه معارف: معاون آموزشی حوزه علمیه نمازی خوی گفت: سطح سه تحصیلات حوزوی برای نخستین بار در سطح آذربایجان‌غربی در حوزه علمیه نمازی خوی در سال تحصیلی جدید دایر شده است.

حجت‌الاسلام عباس ابوعلیزاده، معاون آموزشی حوزه علمیه نمازی خوی در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی گفت: سطح سه تحصیلات حوزوی در حوزه علمیه نمازی خوی دایر شده است.
وی با اشاره به فرمایشات امام (ع) در خصوص خودشناسی اظهار داشت: امام علی (ع)‌ می‌فرمایند که هر کس خود را بشناسد هلاک نمی‌شود و از این سخن می‌توان چنین نتیجه گرفت که هرکس با شناخت خود می‌تواند در مسیر خیر از وجود خود استفاده کند.
وی افزود: امام خمینی(ره) می‌فرمودند که رسالت اینکه جامعه به رشد فکری و جسمی برسد برعهده فرهنگیان است و حوزه و دانشگاه دو ستون اصلی هستند که اگر زیربنای آموزشی از این نهادها محکم باشد جامعه به‌سوی رشد و عالی حرکت خواهد کرد وگرنه اگر برنامه‌ریزی‌ها دقیق نباشند، در رشد و توسعه گام‌های اساسی برداشته نخواهد شد.
حجت الاسلام ابوعلیزاده با اشاره به اینکه در حوزه علمیه نمازی خوی دو دوره آموزشی حضوری و غیرحضوری وجود دارد، گفت: بیش از 80 نفر طلبه در این حوزه تحصل می‌کنند که 65 نفر در دوره آموزش حضوری و 15 نفر در دوره آموزش غیر حضوری ادامه تحصیل می‌دهند و هر یک از این آموزش‌ها در چهار مقطع هفت، هشت، 9 و10 فعال هستند که مقاطع هفت تا 9 سطح دو و مقطع 10 سطح سه بوده که این سطح برای نخستین بار در استان آذربایجان‌غربی از سال‌تحصیلی جدید ثبت نام می‌کند.
وی ادامه داد: در این حوزه پنج استاد از باتجربه‌ترین و مجرب‌ترین اساتید استان مشغول به تدریس بوده  و سه نفر از اساتید مجوز راهنمایی پایان‌نامه و مقاله را دارند و یک نفر نیز علاوه بر این مجوز، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان خوی است و همه این اساتید علاوه بر تدریس حوزوی نقش به‌سزایی در تبلیغات دینی در سطح شهرستان دارند.
وی با اشاره به اینکه حجت الاسلام سیدرضی موسوی شکوری،  مسئول حوزه‌های علمیه خوی با تدبیری که امسال کردند حوزه علمیه نمازی را از مکان قبلی به فاز دوم حوزه علمیه امام خمینی(ره) انتقال دادند، گفت: این کار قطعا یک سری تاثیرات بلند مدت و یک سری تاثیرات کوتاه مدت خواهد داشت.
معاون آموزشی حوزه علمیه نمازی خوی تصریح کرد: بر اساس این امر کلاس‌ها به‌صورت منسجم‌تر برگزار می‌شوند و جدیت مسئول  مدیریت حوزه علمیه در حضور در جلسات تعامل با مدیریت، مسئولین، استاید و سایر کادرباعث شده برنامه‌ها دقیق‌تر و منسجم‌تر در راستای محقق شدن اهداف آموزشی حوزه پیش برود و بزرگترین عامل توسعه حوزه نمازی همفکری و همدلی کادر حوزه علمیه بود.
وی با اشاره به مشکلات حوزه علمیه نمازی خوی گفت: از جمله مهمترین کمبود این حوزه علمیه فعالیت کم یا عدم فعالیت طلاب در فضای مجازی است که زمینه این فعالیت‌ها نیز باید فراهم شود.
وی گفت: طلاب حوزیه علمیه نمازی توانستند در المپیادعلمی استانی مقام بیاورند و غیر از المپیاد علمی در امتحانات شفاهی که از سوی حوزه علمیه قم در مرکز استان برگزار شد، جز نفرات اول بودند.
این مسئول با اشاره به اینکه بازدهی و موثر واقع شدن تبلیغات دینی یکی از دغدغه های موجود است، گفت: نباید مجموعه ادارت و نهادها به روحانیون تنها به عنوان اقامه کننده نماز نگاه کنند بلکه باید از طلاب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی مشورت و نظرخواهی شود و روحانیون در برنامه‌های فرهنگی هر اداره یا نهاد دیگر دخالت داده شوند.
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۱۹:۰۳
0
0
خوش حالم از اینکه سطح سه تحصیلات در شهرستان خوی افتتاح شده است .
captcha