حجتالاسلام سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: سطح فرهنگی آذربایجان غربی و زیر ساخت های مطلوب و همچنین موسسات فعال قرآنی و چهره های بین المللی قرآنی استان، دلیل انتخاب آذربایجان غربی بعنوان میزبان چهلمین دوره مسابقات قرآنی است.
وی افزود: بیش از هزار نفر از سراسر جمهوری اسلامی ایران، در قالب متسابقین، اساتید، چهره های مذهبی، و داوران، مهمان آذربایجان غربی می باشند.
این مسئول ادامه داد: با توجه به مصوبه جلسه شورای مسابقات در حوزه معارف، دو رشته حفظ موضوعی قرآن و حفظ معارف و احادیث، برای اولین بار به مسابقات قرآنی این دوره اضافه شده است.
حجتالاسلام حسینی ادامه داد: همچنین بر اساس نشست و همفکری با اساتید شورای مسابقات، بخش آوایی و تولیدات قرآنی در حوزه کارهای چند زبانه، و ارشاد فردی و گروهی؛ درقالب یک جشنواره در کنار مسابقات برگزار خواهد شد و تا 20 مرداد ماه فراخوان دریافت آثار برای داوری این جشنواره ادامه دارد.
وی اذعان کرد: به منظور ماندگاری مسابقات سراسری قرآن کریم، برای اولین بار کمیته توسعه موقوفات قرآنی در کنار مسابقت پیش بینی شده تا برکت پایدار برای آذربایجان غربی فراهم شود.
وی تصریح کرد: محافل، نشست ها و جشنواره هایی که در حاشیه این مسابقات قرآنی برگزار میگردد باید بهینه سازی شود تا مردم و مسئولان را بیشتر به سمت تعالیم و آموزه های قرآنی سوق دهد.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: مسئولان برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم، تدابیر لازم را برای حضور پر شور مردم و علاقه مندان را در فضای مسابقات فراهم کرده اند.
وی با اشاره به نقش رسانه ها در آگاه سازی مردم، تاکید کرد: رسانه های صمعی و بصری، نقش بسزایی در آگاه سازی افکار عمومی، درباره برگزاری چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن، ایفا می کنند که در این امر خطیر، نقش اطلاع رسانی خبرگزاری تخصصی قرآنی ایکنا غیر قابل انکار است.