کد خبر: 3714609
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۰

ماه رمضان فرصتی برای تطهیر خویش از پلیدی هاست

گروه معارف - امام جمعه ماکو گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای تطهیر خویش از زشتی ها و پلیدی هاست.

ماه رمضان فرصتی برای تطهیر خویش از پلیدی هاست

حجت الاسلام والمسلمین ایوب رنجبری امام جمعه ماکو در گفتگو با ایکنا از آذربایجان غربی، بر لزوم بهره مندی از فرصتها و ظرفیتهای ماه مبارک رمضان تاکید کرد.

وی حضور در مساجد و رونق بخشی و احیای مسجد در جهت ایجاد زمینه حضور نوجوانان و پرورش انسانهای مسلمان واقعی در ایام ماه رمضان لازم و ضروری دانست.

امام جمعه ماکو بر تقویت محافل و مجالس انس با قرآن و ختم قرآن تاکید کرد و افزود: ایام مبارک رمضان میتواند در جهت تحقق منیات قرآن زمینه خوبی باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در این ماه ادارات و کارمندان محترم با ارباب رجوع ها خوب برخورد کنند و این در حالی است که ساعات اداری نیز در این ماه کاهش می یابد.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبری ماه رمضان را ماه صله ارحام و ارتباط با يکديگر خواند و ترویج این فرامین الهی را لازم دانست.

وی در تشریح فضائل و برکات ماه رمضان گفت: قدري زود بلند شويم و از فضيلت سحري و از فضيلت سحري ها استفاده کنيم چرا که روزه یک رکن مهم در این ماه است.

حجت الاسلام رنجبری در تفسیر فلسفه روزه داری در ماه رمضان اظهار کرد: دقت داشته باشيم در وقت اذان صبح و مغرب چند دقيقه زودتر دست بکشيم و چند دقيقه ديرتر شروع کنيم چرا که این عمل زمینه درک درست روزه داری می باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه در خطاب به مسئولین نظارتی و انتظامی گفت: ارگانهای دخیل در امر برخورد با روزه خواران در ملا عام باید از حرمت شکنی در اين ماه جلوگیری کنند و در بحث برخورد قاطع با افراد خاطی و دهن کج هیچ کاستی نداشته باشند.

وی پرهيز از تشريفات و تجملات در افطاری را یک امر ضروری در به جا آوردن فریضه های ماه رمضان عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبری بر لزوم تقسیم شادی ها با نیازمندان و بی سرپرستان در ایام مبارک رمضان تاکید کرد و یادآور شد: شرکت در طرح اکرام ايتام، طرح اطعام و افطاريه ها میتواند قرب الهی را برما تحقق بخشد.

وی تصریح کرد: ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای تطهیر خویش از زشتی ها و پلیدی ها و آراسته شدن است.

امام جمعه ماکو در تشریح فضائل ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: ماه رمضان ماه خداوند نامیده شده و حال آنکه تمام ماهها مال خداست ولی به خاطر عظمت و شرافت ویژه این ماه است که اینگونه خطاب می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: برکت الهی یعنی ثبوت خیر با رشد و فزونی آن و رحمت به معنای نعمت و برآوردن حاجات و مغفرت به معنای پوشاندن خطا با برداشتن عقاب آن است که انسان همیشه به دنبال سعادت و خوشبختی است و ماه مبارک رمضان بستر مناسبی برای رسیدن به سعادت ابدی می باشد.

وی با تاکید براینکه در ماه مبارک رمضان اعمال عادی و غیر اختیاری انسان نیز عبادت حساب شده است افزود: اوج فضیلت ماه مبارک رمضان در روزه‌داری و عبادت و بخصوص گریه های با اخلاص در شبهای قدر است.

انتهای پیام

captcha