کد خبر: 3726719
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

ایمان و اعتقاد؛ دو اصل مهم در عمل به استخاره

گروه معارف - مسئول فرهنگی حوزه‌های علمیه سفیران هدایت قم، استخاره را به معنای طلب خیر از خداوند متعال در انجام کارهای مباح عنوان کرد و گفت: ایمان و اعتقاد دو اصل مهم در عمل به نتیجه استخاره به شمار می رود.

ایمان و اعتقاد؛ دو اصل مهم در عمل به استخاره

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد قهرمانی مسئول فرهنگی حوزه‌های علمیه سفیران هدایت قم در گفت و گو با ایکنا از آذربایجان غربی بیان کرد: استخاره به معنای طلب خیر در انجام کارهایی است که انسان از بود و نبود خیر و مصلحت در آن کار تردید داشته و به استخاره متوسل می شود.
وی ادامه داد: استخاره در کارهای واجب، مستحب و مکروه به هیچ عنوان جایز نیست و در مورد کارهای مباح که انسان نمی داند مجاز به انجام دادن یا ندادن است، صورت می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی با اشاره به اینکه در انجام کارهای واجب نیاز به استخاره نیست، خاطرنشان کرد: کارهای واجب همانگونه که تمام مومنین می دانند خداوند متعال بر آنان واجب نموده و در انجام آنها هیچ شک و تردیدی برای توسل به استخاره وجود ندارد.
وی افزود: کارهای مستحب نیز جز کارهایی بوده که خداوند به انجام آنها تحسین کرده و در انجام این اعمال نیز چون اجباری در کار نیست نیاز به استخاره نیز نمی باشد.
‌ مسئول فرهنگی حوزه‌های علمیه سفیران هدایت قم تصریح کرد: اعمال مکروه نیز جز کارهایی است که باید ترک گردد و در این موارد نیز استخاره جایز نیست.
حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی، ایمان و اعتقاد را دو اصل مهم در عمل به استخاره عنوان کرد و گفت: ممکن است فردی هیچ اعتقادی به استخاره نداشته باشد و اگر به بد و خوب آن نیز گوش فرا ندهد با مشکلی مواجه نشود، ولی فرد با ایمان و اعتقاد چون ایمان قلبی به استخاره دارد با انگیزه در راه عمل به نتیجه استخاره گام بر می دارد.
وی تاکید کرد: فرد با ایمان برای استخاره در انجام کاری که در آن شک و تردید دارد به سراغ علمایی می رود که خداوند نگاه ویژه ای به آنان داشته و آنان نیز با استفاده از قرآن و تسبیح و توسل به درگاه عبودیت عمل استخاره را انجام می دهند.
انتهای پیام

captcha