کد خبر: 4258480
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲

جشن امضای کتاب پاییز آمد در ارومیه برگزار شد

مراسم معرفی و جشن امضای کتاب پاییز آمد با حضور گلستان جعفریان، نویسنده کتاب در در سالن پلاتوی حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی برگزار شد.

جشن امضای کتاب پاییز آمد در ارومیه برگزار شدبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، مراسم معرفی و جشن امضای کتاب پاییز آمد با حضور گلستان جعفریان، نویسنده کتاب، امروز، ۱۷ دی‌ماه در سالن پلاتوی حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی برگزار شد.

کتاب پاییز آمد، عاشقانه‌های همسر سردار شهید احمد یوسفی که به تقریظ رهبر معظم انقلاب درآمده است و در پایان این برنامه، جشن امضای کتاب توسط گلستان جعفریان اجرا و کتاب تقدیم حاضران شد.

یادآور می‌شود، شهید احمد یوسفی، در خانواده‌ای متوسط در شهرستان زنجان در سال ۱۳۳۵ به دنیا آمد، او دو سال قبل از ورود به مدرسه به مکتب خانه رفت و به فراگیری قرآن پرداخت. دوره ابتدایی را در مدرسه جعفری زنجان و دوره راهنمایی را در مدرسه خاقانی گذراند. 

در دوره دبیرستان پس از اتمام سال دوم در سال ۱۳۵۵ ترک تحصیل کرد و به خدمت سربازی رفت، در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب از طریق شرکت در مجالس مذهبی از جمله جلسات سخنرانی شهید مدنی رحمت‌الله علیه در مسجد ملالار(ولی عصر(عج) فعلی) و همچنین با استماع نوارهای سخنرانی با افکار امام خمینی(ره) آشنا شد. 

در جریان مبارزات مردمی، اعلامیه‌های انقلابی را بین مردم پخش می‌کرد، گاهی هم به همراه دوستانش به قم می‌رفت و نوارهای سخنرانی حضرت امام(ره) را به زنجان می‌آورد و توزیع می‌کرد.

احمد یوسفی در ۶ مهر ۱۳۶۵ در ماه محرم در ارتفاعات لاری بانه، به علت اصابت ترکش توپ به تمام بدن به شهادت رسید و خانواده یوسفی دومین شهید خود را به انقلاب اسلامی تقدیم کرد.  

انتهای پیام
captcha