کد خبر: 4263034
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴
فرمانده سپاه سردشت خبر داد:

کلنگ‌زنی ۴۸ طرح عمرانی در سردشت همزمان با دهه فجر

فرمانده سپاه سردشت از کلنگ‌زنی ۴۸ طرح عمرانی در این شهرستان همزمان با بزرگداشت ایام الله دهه فجر خبر داد و گفت: آیین‌های فوق با حضور مسئولان و اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

صمدمحمد علیزاده، فرمانده سپاه سردشتبه گزارش ایکنا به نقل از معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، صمدمحمد علیزاده، فرمانده سپاه سردشت، از کلنگ‌زنی ۴۸ طرح عمرانی در این شهرستان همزمان با بزرگداشت دهه فجر  و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: این طرح‌های عمرانی با اعتباری بالغ بر ۲۳۷ میلیارد تومان احداث خواهند شد.

وی ادامه داد: این طرح‌ها گازرسانی، آبرسانی، احداث مرغداری، توسعه اداره برق، پروژه‌های مخابراتی، اجرای طرح هادی، احداث چمن مصنوعی و سایر پروژه‌های زیرساختی را شامل می‌شود.

فرمانده سپاه سردشت از برگزاری ۳۰۰ برنامه فرهنگی و ورزشی به مناسبت این ایام خبر داد و بر اهمیت این رویداد‌ها در تقویت همبستگی اجتماعی و تبیین دستاورد‌های نظام اسلامی در بین جوانان و نوجوانان تأکید کرد و گفت: برای غنی‌سازی هر چه بیشتر برنامه‌های فوق باید تلاش مستمری وجود داشته باشد.

انتهای پیام
captcha