کد خبر: 4275319
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲

هفتمین جشنواره گیلاس اشنویه برگزار می‌شود

فرماندار اشنویه با بیان اینکه هفتمین جشنواره سراسری گیلاس شهرستان اشنویه در پایان خردادماه برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره در تقویم رویداد گردشگری کشور به ثبت رسیده است.

سیدعلی ترابی فرماندار اشنویهبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، سیدعلی ترابی، فرماندار اشنویه، امروز، 19 فروردین‌ماه در اولین جلسه برنامه‌ریزی هفتمین دوره جشنواره گیلاس این شهرستان با اعلام اینکه اخیرا این جشنواره در تقویم رویداد گردشگری کشور به ثبت رسیده است، اظهار کرد: این دوره از جشنواره گیلاس پیش‌بینی شده است که باشکوه‌تر از دوره‌های قبل و با حضور میهمانانی از استان‌های مختلف کشور برگزار شود.

وی افزود: جلساتی در زمینه برنامه‌ریزی و تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های این جشنواره برگزار شد و در زمینه بخش‌های مختلف آن نیز هم‌اندیشی‌های لازم انجام می‌شود.

فرماندار اشنویه با بیان اینکه تاکنون شش دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده است که با استقبال چشمگیر مسافران همراه بود، بیان کرد: معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه‌گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره است.

وی گفت: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به‌صورت عام و شناساندن محصولات باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

ترابی با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان از نیمه دوم خرداد هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به‌شمار می‌رود، اضافه کرد: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به‌عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.

وی تصریح کرد: اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور بوده که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود، محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تک‌دانه سیاه و صورتی، خوشه‌ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام
captcha