کد خبر: 4299930
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰

راهپیمایی جاماندگان اربعین در سلماس برگزار شد

راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی امروز، ۲۳ مردادماه در سلماس با حضور پرشور مردم برگزار شد.

برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین در سلماسبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، امروز، ۲۳ مردادماه، هم‌زمان با اربعین حسینی، راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در سلماس با حضور علی علائی، فرماندار شهرستان سلماس، جمعی از مسئولان، هیئات مذهبی و خیل عظیم عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برگزار شد.

در این مراسم باشکوه، دسته‌جات عزاداری از نقاط مختلف شهر با نوحه‌خوانی و سینه‌زنی به حرکت درآمدند و فضای معنوی و حزن‌انگیزی را در شهر ایجاد کردند، در مسیر راهپیمایی، موکب‌های مردمی و هیئات مذهبی با برپایی ایستگاه‌های صلواتی، از زائران و عزاداران با چای، شربت، آب و نذورات پذیرایی کردند.

علی علائی ضمن حضور در جمع مردم و همراهی عزاداران، با قدردانی از حضور گسترده و با شکوه شهروندان، بر اهمیت زنده نگه‌داشتن فرهنگ عاشورا و پاسداشت حماسه اربعین تأکید کرد.

این مراسم معنوی با حضور گسترده خانواده‌ها، جوانان و اقشار مختلف مردم برگزار شد و جلوه‌ای کم‌نظیر از عشق و ارادت مردم سلماس به ساحت مقدس امام حسین(ع) و یاران باوفایش را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام
captcha